• Kokkedal Skole
  • Holmegårdsvej 101, 2980 Kokkedal
  • kokkedalskole@fredensborg.dk

PANDEKAGEDAG

3. årgang solgte i dag pandekager både på øst og på vest. Det var for at tjene lidt ekstra penge til deres hyttetur senere på året.

Der var godt gang i salget og de smagte RIGTIG godt!

Niklas Winsten den 11-02-2016
    BOG-BYTTE-DAG DEN 2. MARTS
    For at fremme læselysten holder vi bogbyttedag onsdag den 2. marts kl. 08.30-13.00. Eleverne kan bytte deres egne private brugte bøger til andre elevers bøger. I løbet af uge 8 tager eleverne deres egne brugte bøger med hjemmefra. På øst er der bogindlevering alle dage fra 09.00-12.00 i midterlokalet mellem 7. klasserne på spor E. På vest i den ugentlige bibliotekstime og i den øvrige åbningstid. I løbet af bogbyttedagen besøger eleverne bogmarkedet sammen med deres lærere, hvor alle får mulighed for at få ”nye” bøger med hjem. vi ser frem til en hyggelig og inspirerende bogbyttedag.
    Niklas Winsten den 11-02-2016
    MATEMATIKKENS DAG PÅ KOKKEDAL SKOLE
    Fredag den 26. februar - lige efter vinterferien - afholdes Matematikkens dag for alle elever på Kokkedal Skole. Alle elevrne skal arbejde med det fælles tema: Arkitektur og Design. Man kan læse mere om indholdet, mødetider osv. i det vedhæftede brev fra matematiklærerne herunder. På selve dagen kan man følge med i elevernes arbejde på denne blog :https://matematikkensdag.wordpress.com
    Lisbeth Kragh Jensen den 22-01-2016
    CAFÉMØDER FOR KOMMENDE FORÆLDRE I BØRNEHAVEKLASSEN
    Kære kommende forældre til børnehaveklassen. Vedhæftet herunder brev om cafemøder, som afholdes i samarbejde med Børnehusene Kokkedal.
    Lisbeth Kragh Jensen den 24-11-2015
    FØRSKOLEDAGE FOR KOMMENDE ELEVER
    Der er førskoledage for kommende børnehaveklasseelever d.28.1.16 og d.3.3.16, vi glæder os til at møde de nye elever.